Opsætning af Magento 1

Magento 1 er et professionelt shopsystem, der tilmed er open source. Det er ydermere ufatteligt fleksiblet.

Modulet er udviklet in house hos PensoPay, og virker problemfrit, og er samtidig nemt at sætte op.

Besøg www.magento.com for mere information om systemet

1. Download modulet, pak filen ud og upload til roden af i din magento mappe via FTP

2. Gå tilbage til administrations-vinduet og gå til System->Configuration

3. Gå til Sales -> Payment methods og aktiver modulet

4. Indtast Agreement Id, API key fra API User og Private key, og sørg for resten af indstillingerne passer til din butik.

5. Sæt ordrestatusser på ordrene som:

Før betaling: PENDING

Efter betaling: PROCESSING

Klik her for at hente modulet til Magento 1