Opsætning af WooCommerce

For at håndtere betalinger i dit WooCommerce-shopsystem, skal du installere et betalingsplugin og forbinde det til din betalingsgateway med dine API-nøgler.

Inde i din WooCommerce, finder du ”plugins” og går ind på fanen ”tilføj nyt”, og søger efter PensoPay i søgefeltet. Du skal installere WooCommerce PensoPay. Dette gøres ved, at du trykker på ”installér nu” og ”aktivér”.

Alt afhængigt af, hvordan siden opdaterer, skal du nu ind i indstillingerne for dit plugin. Det er nemlig herinde, du sætter det op og forbinder det med din gateway.
Uanset hvad, så finder du dit plugin inde i ”installerede plugins” i menuen ovre til venstre.

Herefter åbner du en ny fane i din browser, og går ind på din gateway-manager. Herinde finder du dine API-nøgler i Instillinger -> Integration.

Herefter tilgår du dine API-nøgler (din Private Key og din API Key”). Disse kan du nemt kopiere enkeltvis ved blot at trykke på ”copy”. På den måde er de nemme at indsætte ovre i dit shopsystem.

De indsættes i de tilsvarende felter inde i shopsystemet, og herefter skal du blot forholde dig til, hvordan betalingssystemet ellers skal fungere, når der håndteres ordre.

Inde i indstillingerne kan du også vælge hvordan pengene trækkes. Eksempelvis kan du sætte den til at ”Træk betaling når ordren er completed”. Det gør at pengene automatisk trækkes i det øjeblik, du markerer ordren som ”completed”. Dette er selvføgelig en metode til at gøre ordrehåndtering nemmere, men vær opmærksom på, at den ikke virker, hvis du laver en delvis hævning af beløbet (eksempelvis, hvis en ordre er lagt på 299 kr. og du trækker 199 kr. – hvorfor resten vil blive trukket ved at markere som ”completeted”).

Med en løsning fra PensoPay kan du som udgangspunkt håndtere betalinger fra Visa/MasterCard. Dette skal der skiltes med i dit betalingsvindue på din shop. Du kan vælge de pågældende kort i en drop-down i Kreditkort-ikoner.  Du skal vælge Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.

Når du har udfyldt de beskrevne felter, trykker du blot på ”gem ændringer”. Herefter er du klar til at modtage betalinger i din WooCommerce-shop.

Læs med her for at blive guidet igennem opsætningen af ViaBill

Hvis du har tilkøbt MobilePay så klik her