Hvordan opsættes iDEAL?

iDEAL er et online betalings system til e-commerce der bruger i Holland og som er baseret på netbanks betaling. Siden 2005 har iDEAL givet kunder mulighed for at lave betalinger online via bankoverførsel.

iDEAL er klart den mest populære betalingsmetode for online handel i Holland, betydeligt større end betalingskort, og stod for 54% af alt online handel i 2014.

Det er muligt at modtage betalinger med iDEAL gennem hhv Klarna Pay now (Sofort) og Trustly

Valutakrav

Det er kun muligt at modtage iDEAL betalinger med EUR valuta.

Opsætning gennem Klarna Pay now (Sofort)

1. Log ind på https://www.sofort.com/payment/users/login

2. I menuen til venstre, klik på “New project”

3. Vælg herefter iDEAL

ideal-setup-1

4. Udfyld formen med jeres oplysninger

Under Interface skal følgende indsættes

Succes link: https://payment.quickpay.net/-USER_VARIABLE_0-/session-return

Abort link: https://payment.quickpay.net/-USER_VARIABLE_0-/session-cancel

ideal-setup-2

Under Notifications skal man markere i boksen under “Activate HTTP(S) notifications” og indsætte

HTTP(S)-URL: https://api.quickpay.net/acquirers/sofort/callback/ideal/notify?version=v10

ideal-setup-3

Gem herefter det nye projekt.

5. Under projektet - i toppen - gå til “Extended settings”

ideal-setup-4

og herefter “Notifications”

ideal-setup-5

6. Under Notifitcations for “Projekt-navn” klik på lille grønne blyant for at ændre indstilingerne

ideal-setup-6

Sørg herefter for at der er flueben under “Activated” samt “Payment pending”, “Payment received”, “Payment not received” og “Transaction refunded”, og at Method står til POST

ideal-setup-7

7. Herefter skal I kopiere Project ID, Project password og Notification password ind i QuickPay Manager under Settings > Acquirers > Klarna - Pay Now (Sofort) > iDEAL

Gå til “My projects” i menuen til venstre. Under iDEAL kan man til venstre se ID’et for sit nyoprettede projekt.

Inde under projektet, kan man herefter finde links til at se hhv. Project password og Notifications password.