Hvordan opsættes ViaBill i Shopify?

Først skal du installere ViaBill i dit shopsystem:
Start med at logge ind via dette unikke link: https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1052594  for at tilføje ViaBill som en betalingsmulighed i dit shopsystem. Login med jeres Shopify oplysninger.

Derefter bedes du åbne din Shopify account - gå til Settings > Payments > Alternative payments og vælg “Betal via Viabill” som mulighed i dropdown