Virtuel terminal

Ønsker du at fremsende en betalingsanmodning til en kunde kan du benytte dig af Virtuel terminal.

Log ind på din betalingsgateway, og vælg "Tools" og dernæst "Virtuel terminal". Indtast beløb og skriv "creditcard" under Payment methods. Skriver du "mobilepay" istedet vil kunden betale med MobilePay.

Til sidst trykker du på "Open Payment Window" og lader kunden indtaste sine kortoplysninger.virtuel_terminal.png