Payment link

Ønsker du at fremsende en betalingsanmodning til en kunde kan du benytte dig af Payment link.

Log ind på din betalingsgateway, og vælg "Tools" og dernæst "Payment link". Indtast beløb og skriv "creditcard" under Payment methods. Skriver du "mobilepay" istedet vil kunden betale med MobilePay.

Til sidst trykker du på "Get Link" og sender linket til din kunde.