Hvordan aktiveres Apple Pay?

Du starter med at logge ind på manage.quickpay.net.

Derefter går du ind under "Settings", vælger "Acquirers", trykker på "Clearhaus" og "enable Apple Pay"

Bemærk at Apple Pay kun vil være tilgængelig på enheder som understøtter Apple Pay f.eks. Safari og iPhones. Understøttes enheden ikke med Apple Pay, bliver den heller vist som en betalingsmulighed.

activate-apple-pay

Prisen for Apple Pay er dkk 49 per måned. Derudover betaler du normal transaktionsomkostninger.

Man skal benytte sig af den nyeste version af vores branding vindue for at Apple Pay blive vist. Så har i oprettet jeres egen branding vindue, skal i opdatere dette til den nyeste version. Så hvordan man gør det her.

Læs her hvordan du kan modtage Apple Pay i egen app.