Hvordan hæver jeg en betaling?

Hvis du benytter din betalingsgateway, så skal du vælge "Betalinger" i venstre menubar, og under "New" skal du så vælge de betalinger du ønsker at hæve, og dernæst trykke på “capture”.

Er du i tvivl om et køb, kan du trykke selve transaktionen. Det åbner en ny side op hvor du kan detaljerne i købet fx. hvor købet foretaget fra og hvor kortet er udstedt fra.

På siden fremgår det også -under "indløser status"- om et køb bliver afvist pga utilstrækkeligt dækning på kortet (insufficient funds)

Under "Processed" kan du se dem som du har hævet.

Nedenfor ses 2 test-køb.