Hvordan kan jeg følge med i hvad jeg får udbetalt?

Du vil altid kunne følge udbetalingerne via dit login her

Når du er logget ind, vil du oppe i højre hjørne kunne se en række ikoner, der skal du trykke på det ikon der minder om en pengeseddel og vil have navnet "Settlements"

Da kan du altid hver tirsdag se en dato for udbetaling og hvor meget der udbetales.

Hvis du har daglig udbetaling, så vil du kunne følge udbetalingerne fra næste morgen hvornår gårsdagens omsætning bliver udbetalt.

Trykker du knappen "Summary CSV" ude til højre på siden, så downloades en fil som kan benyttes til dit bogholderi.