Understøttes MobilePay?

Ja! Med PensoPay skal du blot orientere os om at du ønsker at benytte MobilePay så aktiverer vi det for dig. Prisen er DKK 49/ + DKK 1/transaktion oveni de øvrige omkostninger.

Hvis din aftale er påkrævet 3D Secure, så vil du som det ser ud idag kan du ikke modtage MobilePay på din shop. Det anbefales i denne sammenhæng at du skriver til os på support@pensopay.com.