Hvordan skal jeg håndtere indsigelser og chargebacks?

Inde på dit Dashboard fra Clearhaus  (https://dashboard.clearhaus.com/#/login) under fanen Cases kan dine indsigelser ses.

Klik på den sag der skal behandles under New.

I første billede vil du se en beskrivelse af kortholders indsigelse.

Der er også en liste med den dokumentation du skal  uploade til os i 1 samlet PDF fil, såfremt du ønsker at svare.

Nederst på siden kan du se 3 faner:

Comments: Her kan du og indløseren tilføje en kommentar.

Files: Her kan du uploade din PDF fil med dokumentation. Du kan også se de filer der er uploadet på sagen.

Events: Baggrundsinformation om sagen.

Du har to valgmuligheder:

1. Accepterer du en indsigelse, skal du vælge Accept i højre side. Dermed accepterer du indsigelsen og status ændres til Closed.

1. Er du uenig i indsigelsen skal du besvare ved at gøre følgende:
  • Klik på fanen Files
  • Klik på Upload new file
  • Vælg herefter den fil du ønsker at uploade
  • Når filen er indlæst klikkes på Respond i højre side af skærmen

Du har nu besvaret indsigelsen, og sagen kommer under behandling