Hvordan skal jeg håndtere indsigelser og chargebacks?

Inde på dit Dashboard fra Clearhaus  (https://dashboard.clearhaus.com/#/login) under fanen Cases kan dine indsigelser ses.

Klik på den sag der skal behandles under New. Her vil du se en beskrivelse af kortholders indsigelse.

Der er også en liste med den dokumentation du skal  uploade til os i 1 samlet PDF fil, såfremt du ønsker at svare.

Nederst på siden kan du se 3 faner:

Comments: Her kan du og indløseren tilføje en kommentar.

Files: Her kan du uploade din PDF fil med dokumentation. Du kan også se de filer der er uploadet på sagen.

Events: Baggrundsinformation om sagen.

Du har to valgmuligheder:

1. Accepterer du en indsigelse, skal du vælge Accept i højre side. Dermed accepterer du indsigelsen og status ændres til Closed.

1. Er du uenig i indsigelsen skal du besvare ved at gøre følgende:
  • Klik på fanen Files
  • Klik på Upload new file
  • Vælg herefter den fil du ønsker at uploade
  • Når filen er indlæst klikkes på Respond i højre side af skærmen

Du har nu besvaret indsigelsen, og sagen kommer under behandling