Hvor kan jeg se eventuelle indsigelser?

Når du logger ind på dit Dashboard fra Clearhaus  (https://dashboard.clearhaus.com/#/login) vil du under fanen Cases se, at en indsigelse kan have 4 forskellige stadier: New, Open Pending og Closed.

1. New: Dette kræver handling fra din side. Ved at sende den nødvendige dokumentation eller acceptere indsigelsen håndterer du indsigelsen
  2. Open: Håndtering fra din side betyder at indsigelsens status skiftes fra New til Open. Herefter håndtere indløser sagen.
  3. Pending: Betyder at der afventes dokumentation fra udsteder eller kortholder og herefter skiftes status tilbage til “New”.
  4. Closed: Sagen er afsluttet.