Kan jeg bestemme hvad der står på mine kunders konto-udtog?

Ja det kan du.

Hos PensoPay har du faktisk mulighed for at bestemme helt selv hvad der skal stå i din descriptor (text on statement). Du fortæller os blot hvad du ønsker der skal stå, så indføre vi det i din aftale.

Det er endda muligt i flere af vores moduler at skrive din egen descriptor, under vores indstillinger i modulet.

Ønsker du at ændre din descriptor (som udgangspunkt er det altid dit firmanavn), så skal du være opmærksom på følgende:

1. Max 22 tegn, ingen æøå og specialtegn
  2. Sørg for ikke at lave den alt for ”smart”, eller at skrive noget som intet har med jeres virksomhed at gør. Dette kan skabe forvirring hos jeres kunder og i værste fald medfør chargeback, hvis de ikke kan genkende hvor de har handlet.
  3. Vi anbefaler altid at bruge enten sin shopnavn eller firmanavn.

Du ændrer "Text on statement" ved at gøre følgende:

1. Login ind på din shop administration
  2. Gå ind i modulet fra Quickpay
  3. Se efter "texten statement" feltet i modul opsætningen.

På Prestashops står det under API nøglerne

På Woordpress/WooCommerce står det under feltet "Træk betalinger ved Completed" og over Shop indstillingerne.

Følgende shopsystemer kan håndtere “Text on statement”:

WooCommerce

OpenCart

PrestaShop

Derudover kan man via API integration også benytte Text on Statement.