Hvad vil der stå på mine kunders konto-udtog?

Din indløsningsaftale oprettes med en descriptor, og derfor skal du helst ikke anføre nogen descriptor i din shop.

Denne descriptor definerer hvad der står på dine kunders konto udtog. Bemærk at denne er maksimalt 22 tegn, uden æ ø å og specialtegn.

Ønsker du at ændre din descriptor fra shopnavn til firmanavn eller omvendt, så bedes du kontakte os på [email protected].

Sørg for at sikre dig, at du ikke har skrevet noget i feltet "Text on statement" i dit shopsystem ved at gøre følgende:

1. Login ind på din shop administration
  2. Gå ind i modulet fra Quickpay
  3. Se efter "texten statement" feltet i modul opsætningen.

På Prestashops står det under API nøglerne

På Woordpress/WooCommerce står det under feltet "Træk betalinger ved Completed" og over Shop indstillingerne.

Følgende shopsystemer kan håndtere “Text on statement”:

- WooCommerce

- OpenCart

- PrestaShop

Derudover kan man via API integration også benytte Text on Statement.