Hvor hurtigt kan jeg komme i gang?

Du kan få en test betalingsgateway indenfor få timer, og en indløsningsaftale kan typisk leveres på kortere tid end 2 bankdage, såfremt du lever om til krav fra forbrugerstyrelsen og købeloven.

Følgende punkter vil blive tjekket på jeres side ved en oprettelse:

1. Handelsbetingelser, inkl. fortrydelsesret, reklamationsret efter gældende købelov og en privatlivspolitik (genbrug gerne denne: https://pensopay.com/wp-content/uploads/2015/11/Handelsbetingelser-Fysiske-varer.pdf)
2. Produkter med priser (du behøver ikke at lægge samtlige produkter ind, vi skal få en fornemmelse af hvad du sælger, og forsikre os at der er priser på produkterne)
3. Kontakt oplysninger. Der skal som min. være et tlf. og email kontakt enten i bunden eller toppen af din side. Alternativt er en kontakt side med disse informationer også iorden.
4. Firmaoplysninger, inkl. firmanavn, firmaadresse og cvr. nr. skal være tydelig tilgængeligt på siden. Vi anbefaler at man sætter det hele i footeren (bunden) af ens side, så kunderne altid kan finde dette. Men er også ok at indsætte under en evt. kontaktside, eller "om os" side.
5. Ved check-ud, lige inden man går til betaling, skal det være muligt for kunden at afkrydse "jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne" + disse skal være klikbar, så kunden kan læse betingelserne.
6. Visa og Mastercard logo skal være synlig på siden. Vi anbefaler at de bliver lagt i footeren (bunden) af siden, så kunderne altid kan se dem. Jeg har vedhæftet de sidste nye kortlogo til dig. Du kan nøjes med kun at vise selve Visa og Mastercard logoet.
7. Dit domæne skal være registreret i dit firmas navn. Dette kan hurtigt gøres via DK-Hostmaster. Det er kun ok at det er registreret i dit eget navn, hvis du driver en enkeltmandsvirksomhed.

Opfyldes alle punkter, så kan jeres aftale være aktiv indenfor 1-3 dage