Hvordan øger du din webshops konverteringsrate?
PensoPay Premium indeholder tre betalingsmetoder som betyder meget for din webshop's evne til at konvertere besøgende til kunder
Følg

Hvilke webshopsystemer understøttes?

PensoPay understøtter mere end 30 webshop systemer. De mest gængse er WooCommerce (WordPress), PrestaShop, Magento, Shopify, DanDomain og OpenCart, og den komplette liste kan du se her. 

Understøttelsen af systemerne betyder at det ikke tager mere end 5 minutter at opsætte betalingsgateway’en på din webshop.

 

Derudover kan du finde vores API dokumentation her.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.