Sprog i betalingsvinduet WooCommerce

Har man flere sprog eller flere sider hvor der er forskellige sprog på shoppen, og betalingsvinduet ikke registrerer sproget, så kan man tvinge shoppen til at ændre sproget i betalingsvinduet så den registrerer det valgte sprog af kunden.

Inde i, functions.php filen indsætter følgende kode:

"

function filter_woocommerce_quickpay_language( $language ) {
if( defined('ICL_LANGUAGE_CODE') ) {
return ICL_LANGUAGE_CODE;
}
return $language;
}
add_filter( 'woocommerce_quickpay_language', 'filter_woocommerce_quickpay_language', 10, 1);

"

Vi anbefaler at der laves et Child Theme med Function.php filen i, da man derved ikke vil miste ændringer ved opdatering af shop og WooCommerce.