Nyt betalingsvindue

Betalingsvindue

Denne artikel gennemgår de muligheder merchants har for at ændre på betalingsvinduet, heriblandt hvordan man indsætte sit eget logo i betalingsvinduet.

• Nyt betalingsvindue
  • Eget logo
  • Branding Config
    • Kortholders navn i betalingsvinduet
    • Kortholder aktivering af 3D secure
  • Sådan får man det nye betalingsvindue

Nyt betalingsvindue

Fredag d. 17 marts 2017 lancerede vi det nye betalingsvindue.

Det nye betalingsvindue vil automatisk blive brugt af merchants, der ikke bruger sin egen branding (egen branding inkluderer hvis man har indsat logo).

Gamle brandings vil fortsætte med at virke som tidligere.

I det gamle betalingsvindue var det nødvendigt at oprette sin egen branding for at indsætte logo i betalingsvinduet.

Med det nye betalingsvindue skal man blot uploade sit logo igennem den nye manager, og logoet indsættes herefter automatisk.

Gå til Settings > Merchant, og klik på UPLOAD NEW LOGO.

Find logoet på din computer. Logoet skal være i en passende størrelse fx 250x50 px.

Herefter vil logoet automatisk vises i det nye betalingsvindue.

upload-logo

Branding Config

Branding config kan ændres i betalings-request eller ved at oprette en branding.

Betalings-request

I oprettelsen af form kaldet eller betalingslink skal følgende sendes med.

branding_config[enable_3d_card_field] => true

En del shopsystem-moduler understøtter endnu ikke branding-config, og det kan dermed kun sættes gennem branding.

Branding

Det er også muligt at ændre branding-config igennem selve branding-systemet.

Opret en ny branding gennem QuickPay Manager. Download config.json.

Ændre den relevante værdi i filen. I dette eksempel er enable_card_holder_field sat til true.

branding-config

Kortholders navn i betalingsvinduet

Ønsker man at kortholder skal indtaste sit navn i betalingsvinduet, kan dette aktiveres ved at sætte

branding_config[enable_card_holder_field] => true

I betalingsvinduet vil der herefter automatisk være et felt til at indtaste kortholders navn.

branding-config

Navnet vil herefter kunne findes under betalingen, under metadata > issued_to

Kortholder aktivering af 3D secure

Visse svenske kortholdere kan ikke gennemfører online betalingen uden 3D Secure. I visse tilfælde kan det dermed blive relevant at kortholder selv kan sørge for at betalingen går gennem 3D Secure.

branding_config[enable_3d_card_field] => true

Kortholder kan herefter aktivere 3D Secure i betalingsvinduet.

branding-config

Sådan får man det nye betalingsvindue

Har man ikke oprettet sin egen branding fra før d 17. marts, vil man automatisk bruge det nye betalingsvindue.

Bruger man sin egen branding er denne enten sat som “default branding” eller sat i jeres shop-indstillinger.

Shop-indstillinger er afhængige af shopshopsystem, men vil oftest være et input felt til branding-id eller en dropdown menu til at vælge en oprettet branding. For at bruge det nye betalingsvindue skal feltet tømmes, eller QuickPay standard vælges i dropdown.

Ændre default branding

I den nye QuickPay Manager under Settings > Brandings, skal man under Default brandingvælge “Standard branding”

Dermed sikrer man, at man altid har den nyeste version af QuickPay’s betalingsvindue.

branding-settings