Hvor ser jeg mine udbetalinger?

På dit Dashboard (https://dashboard.clearhaus.com) kan du se de sidste 7 dages omsætning i forhold til Visa og Mastercard samt din transaktionshistorik.

Øverste højre hjørne kan du vælge "transactions", og den viser transaktionshistorikken i detaljer. Bemærk at det ikke er her du behandler dine betalinger. Det gør du derimod i gateway'en. "Transactions" er blot informationer omkring dine transaktioner.

På "Settlements" kan du se alle dine udbetalinger. Afhængig af om man har ugenligt udbetaling eller daglig udbetaling, så vises en linje pr. udbetaling.
Den viser en start/slut dato, total salg, antal returnerende betalinger, evt. Chargebacks og et indløsningsgebyr. Under "total" vises det beløb som bliver udbetalt.

Under kolonnen "amount payable (funding date), ses den dag hvor banken sætter pengene til udbetaling og så har man dem altid den efterfølgende bankdag (ca. mellem kl. 12 - 15) på sin konto.