PensoPay Help Center
Brug søgefeltet til at finde hvad du leder efter eller kig i vores FAQ
Følg

Hvordan opsættes MobilePay i Shopify?

 

 

 

Start med at logge ind på https://www.shopify.com/login?redirect=authorize_gateway%2F1051599 med jeres Shopify oplysninger.

I Shopify - gå til Settings > Payments > Alternative payments og vælg “Betal via MobilePay” som mulighed i dropdown

shopify-alternative-payment

  1. I QuickPay Manager - gå til Settings > Integration og indsæt Agreement ID og API KEY i Shopify.

shopify-integration

shopify-settings

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.