Hvordan opsættes MobilePay i Shopify?

Først skal du installere MobilePay i dit shopsystem:
Start med at logge ind via dette unikke link:  https://www.shopify.com/login?redirect=authorize_gateway%2F1051599  for at tilføje MobilePay Online som en betalingsmulighed i dit shopsystem. Login med jeres Shopify oplysninger.

Derefter gå ind i din Shopify - gå til Settings > Payments > Alternative payments og vælg “Betal via MobilePay” som mulighed i dropdown