Hvordan opsættes MobilePay i Shopify?

Trin 1

Log in på https://www.shopify.com/login?redirect=authorize_gateway%2F1051599 med jeres Shopify oplysninger. (HUSK at benytte overstående link, ellers virker det ikke)

Trin 2

Gå til Settings > Payments > Alternative payments og vælg “Betal via MobilePay” som mulighed i dropdown

shopify-alternative-payment

Trin 3

Indsæt oplysninger fra https://manage.quickpay.net

Login på QuickPay Manager og gå til Settings > Integration

Indsæt API User agreement id og API User API KEY i Shopify.

manager-users

shopify-setup-mobilepay

Klik herefter “Activate”

Betal via MobilePay vil nu stå som en betalingsmulighed.

Trin 4

Hvis I ikke bruger betalingsvindue-integrationen, kan jeres API User i visse tilfælde mangle visse permissions.

Gå til https://manage.quickpay.net, og gå til Settings > Users.

Klik på API User

Gå til Permissions-tab, og vælg Shopify i “Select predefined permissions template”-dropdown