Guide til opsætning af MobilePay i Shopify

Step 1

Log in på https://www.shopify.com/login?redirect=authorize_gateway%2F1051599 med jeres Shopify oplysninger.

Step 2

Gå til Settings > Payments > Alternative payments og vælg “Betal via MobilePay” som mulighed i dropdown

shopify-alternative-payment

Step 3

Indsæt oplysninger fra https://manage.quickpay.net

Login på QuickPay Manager og gå til Settings > Integration

Indsæt API User agreement id og API User API KEY i Shopify.

manager-users

shopify-setup-mobilepay

Klik herefter “Activate”

Betal via MobilePay vil nu stå som en betalingsmulighed.

Bemærk: Man kan ikke behandle (hæve, refundere) betalinger gennem Betal via MobilePay i Shopify. Dette skal gøres gennem QuickPay Manager

(Step 4)

Hvis I ikke bruger betalingsvindue-integrationen, kan jeres API User i visse tilfælde mangle visse permissions.

Gå til https://manage.quickpay.net, og gå til Settings > Users.

Klik på API User

Gå til Permissions-tab, og vælg Shopify i “Select predefined permissions template”-dropdown