Indsættelse af logo i betalingsvinduet

For at indsætte dit logo, skal du følge nedenstående simple trin og du skal have  et program der kan ændre i branding-filerne.

HUSK: Billedet må MAX være i størrelsen 250x250px

1: Logge ind på manage.quickpay.net

2: Åben Indstillinger/Settings og vælge "Branding"

3: Oprette en kopi af PensoPay og navngive den.

4: Trykke på knappen "Ret branding"

5: Hent denvedhæftede fil i artiklen (Layout.liqiud)

6: Skift teksten (INDSÆT FILNAVN).png så det passer med billedet med jeres logo. (Eks. pensopay.png så linien ser således ud: images/pensopay.png) OBS: er filnavnet med store bogstaver, skal i også skrive det med store bogstaver i teksten.

7: Upload filen til manage.quickpay.net

8: Upload billedet

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så skriv eller ring til os.