MobilePay på DanDomain Shop

Hvis du benytter DanDomain shop løsning er det også muligt at benytte MobilePay.

Du skal i opsætningen, hvor API url adressen skal stå, skrive følgende url: https://payment.quickpay.net/dandomain/pay?cardtypelock=$

Erstat $-tegnet med følgende url: https://payment.quickpay.net/dandomain/pay?cardtypelock=creditcard,mobilepay for at kunne modtage kreditkort og MobilePay

Vil du også have Viabill med, skal der stå: https://payment.quickpay.net/dandomain/pay?cardtypelock=creditcard,mobilepay,viabill

Har du også Klarna i din shop, kan man skrive ,klarna i samme link.

Herunder ser du de forskellige typer der kan benyttes:

- paypal

- sofort

- mobilepay

- klarna