Opsætning af Shopify

Sådan opsætes Shopify.

Du har to muligheder for at håndtere betalinger via Shopify.

1. Vores betalingsvindue - Din Kunde dirigeres til vores betalingsvindue (QuickPay), hvor kunden har mulighed for at indtaste sine oplysninger.

2. Kortbetalinger gennem Shopify - Kunden indtaster sine kreditkortoplysninger direkte hos Shopify. Bemærk at denne mulighed ikke understøtter 3D Secure. De nye PSD2 regler gør at det er krav at betalinger sendes gennem 3D Secure, hvilket også øger sikkerheden for din webshop.

Sådan opsættes

Vores anbefaling er at en integration der sender kunden forbi vores betalingsvindue, hvor det dermed er muligt at modtage betalinger med 3D Secure.

For at bruge denne guide skal man have valgt Shopify som shopsystem i QuickPay Manager under Settings > Merchant.

1 - I Shopify indstillinger: Tilføj QuickPay under Settings > Payment provider > Alternative Payments

2 - Gå til QuickPay Manager - Settings > Integration og indsæt Agreement ID og API KEY i Shopify.

shopify-settings

3 - Sidste skridt er at opdatere rettigheder/permissions for sin API User.

Dette gøres under ved at klikke på ‘UPDATE PERMISSIONS’ som vist på det forrige screenshot.

update-permissions

Kortbetalinger via Shopify

Ønsker man kun at modtage kortbetalinger gennem Shopify, er dette også muligt gennem deres standard betalings-integration.

1. I Shopify gå til Settings > Payment providers og vælg QuickPay(v10 platform) som ‘Credit Card Gateway’ under Accept credit cards

2. Indsæt API Key for API User fra QuickPay Manager. Denne kan findes under Settings > Integration.

MobilePay Online

Det er muligt at modtage betalinger gennem MobilePay Online via vores betalingsvindue.

Herudover har vi dog også lavet en direkte integration, så man kan få MobilePay logoet vist når kunden skal vælge betalingsmetode i jeres butik.

Ønsker du MobilePay aktiveret så skriv til support@pensopay.com

shopify-mobilepay

1. Log ind på https://www.shopify.com/login?redirect=authorize_gateway%2F1051599 med jeres Shopify oplysninger.

2. I Shopify - gå til Settings > Payments > Alternative payments og vælg “Betal via MobilePay” som mulighed i dropdown

shopify-alternative-payment

1. I QuickPay Manager - gå til Settings > Integration og indsæt Agreement ID og API KEY i Shopify.

shopify-integration

shopify-settings

Viabill

Viabill understøttes også i vores betalingsvindue, og der findes en direkte integration, så man kan få Viabill logoet vist når kunden skal vælge betalingsmetode i jeres butik.

shopify-viabill

1. Log ind på https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1052594 med jeres Shopify oplysninger.

2. I Shopify - gå til Settings > Payments > Alternative payments og vælg “Betal via Viabill” som mulighed i dropdown

shopify-alternative-payment

3. I QuickPay Manager - gå til Settings > Integration og indsæt Agreement ID og API KEY i Shopify.

shopify-integration

shopify-settings

Abonnementbetalinger gennem Shopify

Er jeres forretningsmodel baseret på abonnementsbetalinger, så skal man bruge den app i Shopify som hedder BoldCommerce. Du kan læse mere om BoldCommerce her.